HET KICK-OFF EVENEMENT EN DE INSPIRATIEWORKSHOPS

TERUGBLIK EN VOORUITBLIK

TERUGBLIK KICK-OFF EVENEMENT

We hebben Quirine Boeren, assistent stationsmanager, een aantal vragen gesteld rondom het kick-off evenement op 12 november jl. en hebben haar tevens gevraagd een korte vooruitblik te geven voor komend jaar.


Dinsdag 12 november heeft het kick-off evenement plaatsgevonden. Wat vond je van de dag?

"Ik was zeer verrast door de opkomst! Het enthousiasme wat iedereen meebracht maakte dat het een hele leuke en geslaagde dag was."


Wat is je het meeste opgevallen tijdens deze dag?

"Hoe soepel de omgang ging met alle collega’s die elkaar nog niet kenden. Hierdoor zijn er mooie contacten ontstaan waar ik nu al resultaat van zie. Ik hoop dat de komende workshops een succes worden en dat we in de toekomst kunnen toewerken naar een hechtere samenwerking, zodat men elkaar sneller weet te vinden en we onze reizigers een nog betere beleving kunnen geven op Amsterdam Sloterdijk."


Heb je iets tijdens de dag voorbij horen komen waar jullie gelijk mee aan de slag gaan?

"Ja, we willen kijken, samen met politie en onze security inspecteur, hoe we de veiligheid en het veiligheidsgevoel kunnen vergroten. Daarnaast kreeg ik achteraf ook nog vragen van collega’s die direct opgepakt konden worden. Vele vragen kan ik gelijk beantwoorden of oppakken. Mochten er nog vragen zijn, mag je mij altijd bellen of mailen. Soms is er meer mogelijk dan in eerste instantie gedacht wordt."

HET VERLOOP

Het verloop van het programma is tijdens deze dag natuurlijk al verteld, maar kun je nog eens in het kort toelichten hoe we nu verder gaan? En wat het belang hiervan is?

"Volgend jaar zijn er drie workshops gepland waar jullie je collega’s voor kunnen aanmelden. De workshops hebben als doel om met zijn allen dezelfde beleving na te streven en om elkaar beter te leren kennen en zo elkaar makkelijker te kunnen vinden in samenwerking. Na deze workshops gaan we kijken hoe we elk half jaar een bewonersvergadering vorm gaan geven, om jullie ook op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen op en rond station Amsterdam Sloterdijk."

DE INSPIRATIEWORKSHOPS

Aan de inspiratieworkshop van 3,5 uur kan iedere medewerker, werkzaam op station Amsterdam Sloterdijk, zoals winkeliers, huurders, veiligheidspartners, vervoerders, schoonmakers, ProRail etc., deelnemen.


Eerst doen we kennis en inspiratie op: dat is gastvrijheid! En zo zit de bezoekersbeleving aan een station in elkaar! Wat is een klantreis? Gastvrijheid loont!


Daarna gaan we met elkaar het station op; bezoeken en ervaren. Alles met als doel te beleven en kritisch te kijken met een gastbril op!

Begin 2020 vinden er van deze inspiratieworkshops 3 plaats;

- Dinsdag 21 januari, van 09.00 - 12.30 uur

- Dinsdag 4 februari, van 13.00 - 16.30 uur

- Dinsdag 25 februari, van 09.00 - 12.30 uur


De workshop is leuk, het is een kans om elkaar beter te leren kennen, nieuwe inzichten te krijgen en een nog betere verbinding te krijgen met passagiers, bezoekers en collega’s. En uiteindelijk zijn jullie de belangrijke gastheren- en vrouwen die voor een eerste en vaak laatste indruk van de stad zorgen. Dus je geef je snel op!


Onderaan deze pagina vind je de inschrijflink.

Inschrijven voor een inspiratieworkshop!

Je kunt je nog tot het laatste moment inschrijven door op onderstaande button te klikken. En motiveer ook vooral je collega's om zich in te schrijven! Samen gaan we voor een nog betere beleving van ons station!