EEN GASTVRIJE BELEVING ORGANISEER JE SAMEN!

WAT, WAAROM, VOOR WIE?

GASTVRIJHEID...

Gastvrijheid als inspiratiebron voor het station. De kunst iemand een oprecht gevoel van welkom te geven. De inspiratie is ook dat gastvrijheid loont en zich aantoonbaar vertaalt in verbinding en verbondenheid, welzijn, aanraden.

Station Amsterdam Sloterdijk gaat van start met het zogehete 'gastvrijheidsprogramma'. Dick en Quirine, stationsmanagement van Amsterdam Sloterdijk, nemen jullie mee in het wat, waarom en voor wie dit programma is.

Dick Frederiks, Stationsmanager van station Amsterdam Sloterdijk.

Quirine Boeren, Assistent Stationsmanager van station Amsterdam Sloterdijk.

Hulp nodig? Quirine staat voor je klaar!

quirine.boeren@nsstations.nl

HET KICK-OFF EVENEMENT

Dit najaar vindt er eerst een kick-off evenement plaats. Kun je uitleggen wat dit inhoudt?

"Natuurlijk! Het Kick-off evenement is de start van het gastvrijheidsprogramma van Station Amsterdam Sloterdijk. We willen op het gehele station het gastvrijheidsgevoel van onze reizigers vergroten en samen met onze collega partners op en rond Station Sloterdijk het tot een hoger niveau tillen. Tijdens het evenement zal het station management een presentatie geven over ons station. Wat is de huidige situatie? Wat verwachten wij van jullie? En hoe zien wij de toekomst? Tevens zullen wij verschillende partijen aan jullie voorstellen, meer vertellen over de toekomst van het station en elkaar leren kennen onder het genot van een lunch."


Wanneer is dit evenement geslaagd?

"Dit evenement is een klein onderdeel van het gehele programma. Deze dag willen we gebruiken om elkaar te leren kennen. Wie zijn jullie buren, wie heeft welke rol en hoe kan jij bijdragen aan het gastvrijheidsgevoel van onze reiziger!? Daarnaast willen wij jullie meenemen in de ontwikkeling van het station en willen wij jullie meer vertellen over de trainingen in 2020."

WAAROM

Waarom is hier op dit moment de aandacht voor?

"Het gastvrijheidsprogramma is al op verschillende stations gelanceerd. Zo ook op bijvoorbeeld Rotterdam en Utrecht Centraal. Hierop waren veel positieve reacties. Vanuit de reiziger, maar ook vanuit onze collega’s: nu zijn wij aan de beurt!"

VOOR WIE?

Voor wie is dit evenement van toepassing?

"De Kick-off is voor alle stakeholders van het station. Dus retail, veiligheidsdiensten, schoonmaak, en collega’s van NS en ProRail. Vanuit elke ketenpartner wordt gevraagd 2 a 3 collega’s aan te melden voor ons evenement. Zoals ik al aangaf, het betreft een kick-off. Dit betekent dat er in 2020 voor alle collega’s op het station een gastvrijheidstraining wordt gefaciliteerd die ook in de eigen branche goed toe te passen is. Hierover zullen wij jullie tijdens de kick-off meer vertellen! Nadat de workshops zijn geweest, zullen wij elk half jaar een stations overleg inplannen om de ontwikkelingen en de dagelijkse stand van zaken met jullie te delen."

PRAKTISCHE INFORMATIE KICK-OFF EVENEMENT

Wij geloven in de kracht van het gezamenlijke station; met elkaar samenwerken; elkaar helpen, vragen stellen, elkaar uitdagen,

samen resultaten behalen en energie krijgen…hiervoor nodigen wij jullie; winkelmanager, assistent, eigenaar en ketenpartner, van

harte uit voor een gezellig en inspirerend evenement op dinsdag 12 november a.s.


Hoe ziet het evenement er globaal uit?

De Kick-off begint met een presentatie over de dag, het station en het programma, waarna er drie groepen gevormd worden. Iedere groep zal een andere workshop gaan volgen. Na de lunch volgen de andere twee workshops. Ter afsluiting van deze dag staat er nog een borrel klaar.

We ontvangen iedereen graag tussen 10.15 uur en 10.45 uur bij

Aristo Meeting Center te Amsterdam, Teleportboulevard 100,

op loopafstand van station Sloterdijk.

Het evenement loopt om 16.00 uur weer ten einde met als afsluiting een borrel.


Heb je je nog niet ingeschreven? Doe dit dan snel!

Onderaan deze pagina vind je de inschrijflink.


We willen jullie er graag bij hebben!

Inschrijven voor het event op 12 november

Je kunt je nog tot het laatste moment inschrijven door op onderstaande button te klikken. En motiveer ook vooral je collega's om zich in te schrijven! Samen gaan we voor een nog betere beleving van ons station!