EN VERDER...

Hoe beviel het tot nu toe?

BEA AAN HET WOORD...

"Ik ben Bea Smink, verbonden aan Echt Waarmaken als trainer gastvrijheid en gastvrij gedrag. Gastvrijheid loopt als een rode draad door mijn (werkzame) leven. Na mijn opleiding aan de Hotelschool ben ik in de internationale hotellerie gaan werken. Daarna bij de Jaarbeurs aan de slag en nu werk ik als congresorganisator, als trainer en mijn B&B thuis. Gastvrijheid zorgt voor het plezier in mijn werk, geeft energie en heeft mij ook veel gebracht."


Hoe kijk je aan tegen het project Eindhoven Gastvrij?

"Ik vind het geweldig dat Eindhoven Centraal extra aandacht besteed aan gastvrijheid van medewerkers. Het zijn tenslotte de mensen die het verschil maken. Natuurlijk vinden reizigers en bezoekers het verbouwde station mooi. Ook de looproutes van Noord naar centrum en naar de stad zijn al mooie onderdelen van de klantreis. Uitnodigende winkels, heerlijk ruikende eetgelegenheden en veel aardige en helpende medewerkers.


Ik heb in mei al twee sessies "Gastvrij Eindhoven Centraal" mogen verzorgen en het was beide keren een leuke ochtend; enthousiaste deelnemers, gezellige sfeer, leuke en bijzondere voorbeelden en verhalen uit hun dagelijkse praktijk en ook veel begrip voor elkaar.


Alle medewerkers op en van Eindhoven Centraal dragen bij aan de klantbeleving aldaar en ik heb gemerkt dat deelnemers/medewerkers zich dat wel bewust zijn. En ook al zijn niet alle reizigers even geduldig of begripvol, zij hebben vaak plezier in hun werk en zijn trots op hun bijdrage aan een gastvrij station."

Bea Smink, één van de trainers op Eindhoven station

ERVARINGEN DEELNEMERS

De deelnemers hebben na de training een evaluatie ingevuld. Hieronder een aantal uitkomsten...

Wist je dat?!