EN VERDER...

Hoe beviel het tot nu toe?

BABETTE AAN HET WOORD...

"Met mijn twee kindjes en vriend woon ik in Abcoude. Vanuit het drukke en hectische Amsterdam zitten we nu al een aantal jaar tussen de koeien: heerlijk! Na mijn opleiding bij de Hogere Hotelschool heb ik verschillende commerciële rollen gehad. Erg leuk, maar uiteindelijk wilde ik me meer richten op de groei en ontwikkeling van individuen en teams. Dus daar ben ik mee aan de slag gegaan en op die manier ben ik ook verbonden aan echt waarmaken. Met veel plezier geef ik onder andere de Gastvrijheidstrainingen. Op een hele speelse manier met uiteenlopende groepen aan de slag met de bewustwording van je eigen gedrag en je oprecht kunnen inleven in je klant is een feestje!"

Hoe kijk je aan tegen het project Amersfoort Gastvrij?

Alweer twee trainingen in Amersfoort achter de rug en nog meer op de planning! Leuk om te zien hoe gevarieerd de deelnemers van de trainingen zijn – veel verschillende bedrijven en functies doen er mee. En juist die variatie maakt het zo sterk! Daarmee creëer je echte verbinding, mensen leren elkaar op een leuke manier (nog beter) kennen en durven elkaar makkelijker te benaderen. De trainingen zijn heel interactief opgezet en hebben ruimte voor mooie gesprekken en goede discussies! Er zit al veel liefde voor de rol als gastheer/gastvrouw op het station Amersfoort, maar nog leuker en uitdagender is, om te bedenken wat je nog meer zou kunnen doen. Niet door grote tijd en geld rovende projecten, maar juist door kleine dingen!

Babette van der Veen, één van de trainers op station Amersfoort

“Vroeger, toen ik nog rookte, pakte AKO medewerkers altijd al mijn merk sigaretten op het moment dat ik de winkel binnenliep. Dat is nog eens gastvrijheid.”

- Mike van den Brink (fietsenstalling) -

TAKE AWAYS VAN DE TRAINING

“Bewust worden van onbewust gedrag”

- Melle Keppel, Logistieke diensten -

“Beseffen dat we onderdeel zijn van een groter geheel hier op het station”

- Johan van Putten, AKO -

Wist je dat?!