EEN GASTVRIJE BELEVING ORGANISEER JE SAMEN.

HOE? GASTVRIJHEIDSPROGRAMMA 2019

GASTVRIJHEID...

"Het gaat goed met Rotterdam en dat merken we aan alles. Het aantal inwoners groeit, de werkloosheid daalt en het aantal hotelovernachtingen is vorig jaar flink gestegen. Steeds meer toeristen en dagjesmensen bezoeken onze mooie stad. Station Rotterdam Centraal heeft een belangrijke functie voor de stad. Reizigers die hier aankomen of vertrekken willen het gevoel krijgen dat ze welkom zijn. Ze willen vriendelijk en goed geholpen worden en aangenaam verrast. Een gastvrije ontvangst helpt daarbij en daar zorgen we met z’n allen voor.


Wat houdt gastvrijheid op Rotterdam Centraal in, wie zijn erbij betrokken en hoe doen we dat samen? Ik vertel het in mijn vlog!"

Samen op weg naar
EEN GASTVRIJ ROTTERDAM CENTRAAL

Hieronder vind je het gastvrijheidsprogramma voor 2019 dat speciaal is ontwikkeld voor alle medewerkers van Rotterdam Centraal.

1. Hospitality Hero programma: de eerste 2 workshops op 15 april en13 mei

2. Inspiratieworkshop (3,5 uur): 20 mei (ochtend) of 2 september (middag) of 18 november (middag)

3. De Rotterdam Centraal Ontdektour; iedere derde dinsdag van de maand.

Marijke Ris, Stationsmanager
van Rotterdam Centraal.
Hulp nodig? Marijke staat voor je klaar!
marijke.ris@nsstations.nl

Peter de Jong, Assistent Stationsmanager
van Rotterdam Centraal.
Hulp nodig? Peter staat voor je klaar!
peter.dejong@nsstations.nl

HOSPITALITY HEROES!

Of je nu NS-medewerker of winkelier bent, politieagent of schoonmaker, je bent onderdeel van de stations familie. Door het gesprek rondom gastvrijheid te stimuleren en gezamenlijk initiatieven te bedenken en uit te proberen, verhogen we de service op het station, houden we het persoonlijk en zorgen we dat het enthousiasme blijft leven.


Als ambassadeur word je betrokken bij het bedenken van initiatieven om samen gastvrijheid op Rotterdam Centraal eigen te maken.