WIE, WAT & WAAROM?

HOSPITALITY HEROES

WE ZIJN OP ZOEK NAAR JOU: ONZE HOSPITALITY HERO!

Wij zijn op zoek naar een kerngroep Hospitality Heroes, die als ambassadeurs gastvrijheid op het station aan de slag gaan!

Wat vragen we van jou?

- 14 uur in totaal aan tijd voor workshops en terugkommomenten

- Een voorbeeldrol op het station, het gezicht van gastvrijheid

Spreekt dit je aan? Houd jij ervan om gastvrije verbindingen en initiatieven te ontwikkelen? Zie jij jezelf als een voorbeeld van gastvrijheid?

Lees dan snel verder en schrijf je in voor de eerste twee workshops!


Wat kun je van ons verwachten?

Op een creatieve en actieve manier gaan we samen aan de slag. Je ontdekt jouw kracht en tegelijk de kracht van de andere heroes. Het wordt helemaal niet saai! Sterker nog; dit wil je niet missen! Je krijgt echt de kans om onderscheidend te zijn, je netwerk te vergroten en een ware bijdrage te leveren aan de beleving van jouw prachtige station!

DE WORKSHOPS

Tijdens deze eerste kennismakingsworkshop ‘De Hospitality Hero’ gaan we het thema gastvrijheid, klantbeleving en klantgericht samenwerken behandelen. Tevens gaan we in op jouw rol als ambassadeur van jouw station. Wat betekent het werkelijk? We gaan met elkaar verkennen hoe we gastvrije initiatieven kunnen

aanwakkeren.


Tijdens de vervolgworkshop ‘De Hospitality Hero in zijn kracht’ gaan we in op een aantal thema’s die bijdragen aan het kunnen motiveren en enthousiasmeren van collega’s/partners van jouw station. De onderwerpen van deze workshop:

  • Storytelling; de kracht van gastvrije verhalen
  • Feedback; hoe houden we elkaar scherp?


Workshop 1 vindt plaats op 15 april van 13.00 - 16.30 uur

Workshop 2 vindt plaats op 13 mei van 09.00 - 12.30 uur


Iedere 2 maanden vindt er een Hospitality Hero terugkommoment van 2 uur plaats, de 'Hospitality Heroes connected'. Deze terugkom momenten zullen deels in het teken staan van reflectie. Wat gaat er goed? Wat is er nog nodig? Welke nieuwe acties plannen we? Zo houden we focus, we houden de energie hoog zodat we met elkaar de gastvrije beleving op ons station écht waarmaken!


Het eerste terugkommoment staat gepland op 24 juni van 09.00 - 11.00 uur. Reserveer deze datum vast in je agenda!