MASTERCLASS


"KLANTGERICHT BOUWEN
IS EEN STRATEGISCHE KEUZE"

Klantgerichtheid is hét thema voor de toekomst. Het is niet meer vrijblijvend. In de huidige tijd waar de klant alles net iets sneller, net iets beter en net iets goedkoper wilt, je medewerkers op zoek zijn naar balans tussen werk en privé en jij afhankelijk bent van allerlei partners, stakeholders en belanghebbenden is werken aan een klantgerichte cultuur een MUST.

Hoe zorg jij als bouwbedrijf ervoor dat je echt klantgericht bent en ook zo wordt ervaren door je opdrachtgevers en klanten? Klantgerichtheid is geen kunstje maar een echte kunde! Tijdens deze masterclass nemen we je mee in wat daarvoor nodig is. Je gaat met bruikbare inzichten en handige tips en een hoofd vol goede ideeën weer naar huis!

WAT LEVERT HET JOU OP?

De masterclass over klantgerichtheid in de bouw geeft je concrete inzichten en inspiratie om stappen te kunnen zetten naar een klantgerichte cultuur voor jouw organisatie. We nemen je aan de hand van concrete en praktische voorbeelden en theorie mee in wat klantgerichtheid nu echt betekent. Is gewoon klantgericht voldoende of moet je zelfs een stapje verder gaan? Hoe win jij nu echt het hart van jouw klanten en opdrachtgevers?

DE BOUWSTENEN VAN HET PROGRAMMA

  • Klantgerichtheid en 9+ organisatie
  • Klantreizen, stap in de schoen van jouw klant
  • Hoe betrek je je medewerkers bij klantgerichtheid?
  • Wat zijn de do’s en don’ts?
  • Uitwisselen van ervaring en kennis
“Hoe win jij nu écht het hart van jouw klanten en opdrachtgevers?”

VOOR WIE

Ben jij bestuurder, directeur, commercieel directeur, projectleider of heb je een andere management functie in een bouwbedrijf? Je bent meer dan welkom om deel te nemen aan deze kennismakingsmasterclass.

DE EXPERTS

De masterclass wordt gegeven door Monique van den Heuvel en Mireille Sikkes. Zij hebben echt waarmaken opgericht en gedurende hun loopbaan vele (bouw)organisaties mogen begeleiden in het aanpassen naar nieuwe klant gedreven patronen. Tijdens de masterclass hebben we ook een aantal van onze opdrachtgevers uitgenodigd uit de bouw, zij brengen de ervaring en expertise mee met hun veranderverhalen.

CONTACT

Laan van Kronenburg 14

1183 AS Amstelveen


echtwaarmaken.nl

info@echtwaarmaken.nl

020-218 52 18

}