Welkom bij onze kerst editie!

Terugkijken op afgelopen jaar? Waarom ook niet! Ook dit jaar kent mooie en bijzondere momenten. We hebben een zwaar jaar gehad, waar we het soms even helemaal niet meer zagen zitten en soms overspoeld werden door energie. Gewoon omdat we ondernemers zijn. Ondernemen brengt risico’s met zich mee. Dat is een feit. En we zijn er nog. Gezond, (vaak) gelukkig en vol energie! We willen jullie bedanken voor dit bijzondere jaar. We zijn enorm trots op onze klanten. Relaties hebben zich verstevigd en verdiept en we hebben ook dit jaar samen gewerkt aan de ontwikkeling van echt waarmaken. Dank daarvoor! We kijken uit naar 2021. We wensen jullie fijne feestdagen. Op een gezond en gelukkig 2021! Daar proosten we op!

Warme groet, Mireille, Monique, Brigit en Lisa

Babynieuws!

We hebben een baby! Nou ja, we… Brigit is 4 december bevallen van een prachtige zoon, Naud!

Gefeliciteerd Bri!!

In de media

We hebben afgelopen jaar aardig wat exposure gehad. We hebben meegepraat en onze expertise gedeeld. Daarnaast hebben we een serie interviews gedaan met onze relaties/klanten in de corona-periode. Lees alle interviews, blogs en artikelen op echtwaarmaken.nl.

Volgend jaar blijven we in verbinding met onze blogs, artikelen en interviews. Heb je tips of suggesties voor ons? Laat het ons weten.

Vertaalbureau

Vertalen van onze propositie

In augustus zat ik met mijn goede vriend Jan, die ik al sinds de hotelschool ken, lekker te eten. Een biefstukje, glaasje wijn, lekkere salade. Jan zit in de evenementen, ze doen toffe corporate events. Net even iets anders, altijd bijzonder. Kijk maar eens op de website van Fier en Fair.

We praten regelmatig over onze ondernemingen en verbazen en verwonderen ons vaak over van alles en nog wat. Events zijn er dit jaar amper, dus gaat de creatieve geest van Jan als een razende tekeer. Midden in het gesprek zegt hij ineens: “vertaalbureau”… echt waarmaken is een vertaalbureau. Zo had ik er nooit naar gekeken, maar het is blijven hangen.

echt waarmaken is een vertaalbureau. We vertalen jouw ambitie naar concreet waarneembaar gedrag. We vertalen jouw kernwaarden naar werkwaarden. We vertalen jouw visie naar een concreet en praktisch klantgedreven plan. En waarom? Zodat iedereen in jouw organisatie begrijpt waar het over gaat en iedereen weet hoe zij concreet hun steentje kunnen bijdragen!

“Wat vind je van echt waarmaken als vertaalbureau?”

Geef hier jouw mening

Wat ga jij echt waarmaken in 2021?

Ik was in een mooi boek verdwaald. Het vertelde het verhaal van het ontstaan van de mens. Dat is wat we snel zeggen; ‘het ontstaan’, maar eigenlijk vertelt het waarom wij geëvalueerd zijn naar wie wij nu zijn, en de andere dieren niet. Wij waren niet perse de sterkste wezens en waarschijnlijk niet eens de slimste. Wij hadden iets anders; het vermogen om met elkaar samen te werken in combinatie met het delen van een verhaal. Onze ‘cognitieve revolutie’ hebben we te danken aan het delen van het verhaal. De roddel wordt het ook weleens gekscherend genoemd. Denk je nu ineens aan het veranderproces wat niet helemaal van papier komt? Jouw bedrijfsroddel zo vormgeven dat het kern- en werkwaarden worden, waarmee je de samenwerking in een hogere versnelling kan brengen. Dan is het goed om ons te bellen!

Om alvast in de kerststemming te komen...

Nest, 8e verdieping

Laan van Kronenburg

1183 AS Amstelveen

020 - 218 52 18