Welkom bij onze eerste editie!

Welkom!

Je bent in onze eerste editie van het 'blad voor waarmakers' beland. We stuurden je altijd een mail met onze laatste blog en besloten vorig jaar dat we het een beetje anders wilden doen. Natuurlijk maken we nog steeds blogs en deze blijven we met je delen! Het blad maken we voor waarmakers... je bent een waarmaker als je op zoek bent naar inspiratie en je vaak verwondert. Je verwondert je over zaken die niet écht waargemaakt worden... er wordt wel over gesproken maar wat blijft er achter? Wij maken ons hier professioneel druk om. En dat doen we met veel energie!

En toen...

We zijn het jaar fantastisch gestart met mooie projecten en mooie leads. We reden nog 130 km/h en toen stond ineens alles stil... Dat doet wat met je. Als mens, als bedrijf. Na een weekje van bezinning en een beetje afstand, hebben we besloten al onze energie te stoppen in nieuwe ontwikkelingen. In dit magazine houden we je daarvan op de hoogte. Ook delen we wat ons inspireert en drijft om met echt waarmaken van echte toegevoegde te zijn!

Laat je ons weten wat je van het blad vindt?

“We zijn veerkrachtig en we kunnen veel.
We zouden nog veel meer kunnen als we onze talenten (nog meer) benutten om onze doelen te behalen.”

over buiten gewoon leiderschap in een buitengewone tijd...

Stelling van de maand

“De corona crisis zie ik als een kans voor vernieuwing”

Ik vroeg me altijd af hoe het zou zijn als alles ineens stil zou staan. Mijn opa, die inmiddels al 17 jaar geleden is overleden, maakte actief de oorlog mee. Als ik hem ernaar vroeg, gaf hij meestal ontwijkende antwoorden. Hij wilde het er niet echt over hebben. Het was voorbij en nu was alles weer gewoon... Nu moet ik vaak aan hem denken. Want wat gebeurt er eigenlijk als alles ineens stilstaat?

Je ziet om je heen al van alles gebeuren. Mijn zoon en dochter hebben ineens online onderwijs en het niveau verschilt enorm tussen de ene en andere docent. Toch ontstaat er iets nieuws. Onderwijs vernieuwt zich nu echt... en de docenten zijn ineens veel beter bereikbaar...

De corona crisis; is het een kans voor vernieuwing? We zijn benieuwd wat jij ervan vindt!

In hoeverre sta jij NU in je cirkel van invloed?

Nest, 8e verdieping

Laan van Kronenburg

1183 AS Amstelveen

020 - 218 52 18