EN VERDER...

Mystery bezoeken

In oktober en november gaan studenten van de Haagse Hogeschool en ROC Mondriaan in het kader van hun opleiding en in opdracht van Gastvrij Zoetermeer stiekem een kijkje nemen in jullie Stadshart, Woonhart en Dorpsstraat... De mystery bezoekers krijgen voorafgaand aan hun bezoek een training van Hotelschool The Hague en Echt Waarmaken om ook de bezoeken en de verwachtingen zoveel mogelijk te laten aansluiten bij het programma. Ze gaan vooral letten op de eerste indruk, het contact met de Zoetermeerse hosts en de communicatie. Wat maakt nu echt het verschil?

Is dat spannend? Vast een beetje! Maar wij hebben er een rotsvast vertrouwen in dat het nog meer inzicht gaat geven. Concrete handvatten om het steeds een beetje beter te kunnen doen! Wanneer komen ze? Dat gaan we natuurlijk niet zeggen, we zorgen er wel voor dat jullie na het bezoek geïnformeerd worden over de resultaten.

En dan… nog een workshop!

Met alle inzichten en feedback bieden we in november nog een ronde workshops aan. Een deel 2 waar we verder verfijnen! Het is dus echt een vervolg. Deze workshop gaat over “hoe breng je het vonkje over?” Hoe zorg je ervoor dat je je collega’s meeneemt in dit gastvrije gedrag en dat je Zoetermeer echt verder helpt in de sociale meerwaarde.


Dus hou de media in de gaten en schrijf je in zodra deze workshops beschikbaar komen.

In de tussentijd?

Volg ons op Facebook en deel je positieve verhalen met ons!