DE KICK-OFF

van Gastvrij Zoetermeer

Dorpsstraat - Stadshart - Woonhart

WAT KUN JE VERWACHTEN?

HET DOEL, WAAR & WANNEER?

Doel

Onze droom is dat Zoetermeer de meest gastvrije stad van Nederland wordt. Het ultieme doel is de beste resultaten te behalen aan het einde van de pilot, waardoor Zoetermeer hét voorbeeld wordt voor heel Nederland.


Tijdens de kick-off gaan jullie zelf mee maken hoe het is om je écht welkom te voelen. Ook geven we je een doorkijkje in het programma en wat we uiteindelijk willen bereiken. Wat je kan verwachten? Een bijzondere rondleiding door het Stadstheater, verschillende bekenden die kort hun droom delen, en wat ze hiervoor (hebben) moeten doen. Kennismaken met verschillende gastheren en vrouwen uit de stad, die net als jij elke dag hun best doen om klanten welkom te laten voelen. Kortom, een hele gezellige avond waarin je kennis maakt met Gastvrij Zoetermeer!

Waar & wanneer?

Voor dit mooie evenement heeft het Stadtheater zich ter beschikking gesteld. Ben jij al eens in het theater geweest? Hoe zou het zijn om vanuit een ander perspectief naar het theater te kijken... Op 23 augustus opent het theater haar deuren om jou een ultiem gastvrije en bijzondere ervaring mee te geven. Dit mag je niet missen!

Gaaaf! Hier moet je bij zijn... Wil jij dit evenement op 23 augustus ook zeker niet missen?

Schrijf je hiernaast meteen in!

Het event vindt plaats op 23 augustus van 19:00 uur tot 21:00 uur

Goed om te weten:

  • 19:00 - ontvangst, zorg dat je op tijd bent!
  • Verrassend programma rond Zoetermeer Gastvrij
  • 21:00 - einde programma
  • na 21:00 - buiten op het plein is een food- en filmfestival, voel je vrij om hier nog even aan te sluiten
  • Het is GRATIS
  • WE HEBBEN EEN BEPERKT AANTAL PLEKKEN, DUS GEEF JE SNEL OP!


Tijdens de kick-off krijg je ook meer informatie over het vervolg van het programma. Kan jij nou niet wachten en wil jij een bijdrage leveren aan de inhoud van dit programma? Klik dan nog even door naar de volgende pagina!