EEN GASTVRIJE BELEVING ORGANISEER JE SAMEN

MAAK KENNIS MET...

INTRODUCTIE

Welkom!

De afgelopen periode hebben we al een actieve bijdrage mogen leveren aan de gastvrijheid van Arnhem Centraal. In dit magazine deelt de assistent stationsmanager Paul en de teammanager service station Lucienne hun 'kijk' op Arnhem gastvrij. Verder stelt Babette, de Echt Waarmaken trainer, zich voor en deelt ook zij haar 'kijk' op Arnhem Centraal en de gastvrije omgeving. Ook delen we de eerste resultaten met jullie. Heb je nog geen workshop bijgewoond? Grijp je kans en schrijf je in voor de laatste plekken. Veel leesplezier!

PAUL EEREN

Vertel iets over jezelf! Wie ben je, wat doe je en waar krijg je energie van?

"Ik ben Paul Eeren, 59 jaar, getrouwd met Ingrid en woonachtig in Groesbeek. Ik heb twee dochters en sinds 2,5 jaar ben ik opa van kleindochter Jade.

Als assistent stationsmanager zorg ik voor het dagelijkse beheer van het station, waarbij ik onder andere storingen meld en controleer. Ook controleer ik het schoonmaakbedrijf, bouwaannemers en onderhoudsbedrijven, van bijvoorbeeld de liften en roltrappen. Indien nodig kan ik hen bijsturen. Tevens regel ik diverse zaken voor evenementen, denk aan langere openingstijden van de toiletten, de verlichting langer laten branden en het organiseren van extra schoonmakers. Daarnaast ben ik bezig met het bedenken van verbeterplannen voor mijn stations! Als vraagbaak ben ik beschikbaar voor iedereen, collega’s, huurders en de reiziger!

Energie krijg ik wanneer ik ‘s morgens op een van mijn stations een ronde loop en alles er netjes en verzorgd uitziet. Hier dragen we samen aan bij!"

Paul Eeren, assistent stationsmanager

Hoe kijk je aan tegen het project Arnhem Gastvrij? En welke resultaten heb je al opgemerkt?

"Ik vind het een leuk project waarbij je de ondernemers op een andere manier leert kennen en niet met een wijzende vinger. In een leuke informele setting wordt de gelegenheid geboden om collega’s op een andere manier te leren kennen.


Tijdens de workshop ben ik gezellig met twee dames op pad gegaan, wij mochten met 3 euro per persoon iets gaan kopen bij ondernemers op het station. Wij werden bij onze aankopen op een hele nette en vriendelijke manier geholpen!"

LUCIENNE BOUWMEESTER

Vertel iets over jezelf! Wie ben je, wat doe je en waar krijg je energie van?

"Hallo, mijn naam is Lucienne Bouwmeester en sinds een half jaar ben ik teammanager service station in Arnhem.

Dat betekent dat ik leidinggevende ben van de servicemedewerkers in Arnhem voor zowel binnenland als internationaal.

Ik ben nog steeds bezig om mijn draai te vinden voor wat betreft het beter leren kennen van zowel de medewerkers als alle processen op station Arnhem.


Waar ik energie van krijg is als medewerkers op een gastvrije wijze hun werk uitvoeren en daarbij de reiziger voorop stellen. Waarbij ze dan vooral zelf ook veel plezier hebben en dit ook uitstralen."


Hoe kijk je aan tegen het project Arnhem Gastvrij? En welke resultaten heb je al opgemerkt?
"Het project Arnhem gastvrij heeft mij laten zien dat we als stationspersoneel met zijn allen het verschil kunnen maken bij de reiziger. Wanneer we hierin nog meer de samenwerking kunnen vinden maar ook vooral zoeken.

In de workshop zijn wij het gesprek aangegaan met een collega van de Huiskamer. Vooral de wijze waarop zij kijken naar invulling van gastvrij omgaan met reizigers met een ander product dan het onze.


Wat mij betreft mogen we nog meer bij elkaar in de keuken gaan kijken om te ervaren en te leren, hoe we ieder met een eigen werkwijze en eigen product, gastvrij zijn naar onze reizigers.


Een gezamenlijk belang. Ik word blij om te zien hoe we dit nu al vorm geven met zn allen."

Lucienne Bouwmeester, teammanager service station

Kan ik me nog inschrijven voor een workshop? Zo ja, hoe?

Jazeker, je kunt je nog tot het laatste moment inschrijven door op onderstaande button te klikken. Er staat voorlopig nog één workshop gepland; op 8 mei 2019.

Ben je al geweest en enthousiast? Motiveer dan je collega om zich in te schrijven! Samen gaan we voor een nog betere beleving van ons station!